DOMOTICA

Domotica betaalbaar voor iedereen


De door Felvo bvba aangeboden domoticasystemen zijn doeltreffend en betaalbaar. Ze dragen bij tot uw comfort, veiligheid en energiebesparing.
Onze domotica biedt talrijke mogelijkheden, ze zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen in de toekomst perfect meegroeien met de nieuwe beschikbare technieken.

Optimale woonomgeving


Eigenlijk wordt er een optimale woonomgeving gecreëerd: een optimale verwarming, ventilatie en verlichting in functie van uw wensen. Vervelende, terugkerende handelingen worden geautomatiseerd.

Het risico om iets te vergeten (verlichting, verwarming, sluiten van ramen) wordt geminimaliseerd. Een mooi voorbeeld is de bewegingsdetector, die het licht automatisch uitschakelt in kamers waar gedurende een bepaalde tijd geen beweging meer is waargenomen.

Toepassingen


Domotica wordt tegenwoordig niet alleen toegepast in de standaardwoningbouw zoals villa’s en appartementen, maar evengoed in de infrastructuur voor gehandicaptenzorg, in bejaardentehuizen en serviceflats.

Misverstanden


Je hoeft niet te vrezen dat je met domotica alle controle over het huis zult verliezen. Bij een domotica-installatie van Felvo bvba kan je zover gaan als je zelf wenst. Felvo bvba programmeert jouw wensen.

In feite is domotica een logisch vervolg op de traditionele elektrische installatie. Die is er de laatste jaren heel wat slimmer op geworden. Bovendien is het aantal elektrische verbruikers sterk gestegen.

adminDomotica