PV ZONNEPANELEN


Felvo bvba, de referentie in Londerzeel en omgeving.


Felvo bvba, actief in Vlaams-Brabant, is erkend installateur van pv zonnepanelen. Felvo bvba onderscheidt zich ook door haar grondige aanpak. Wij analyseren uw situatie, geven u advies en installeren zelf het systeem. Bovendien nemen we al het administratieve werk uit handen. En u kunt erop rekenen dat alles – van ontwerp tot installatie – voor u tot in de puntjes wordt geregeld.

Stijgende energieprijzen drijven u op kosten.


U heeft het wellicht al gevoeld in uw portemonnee – de prijzen van elektriciteit, gas en stookolie blijven maar stijgen! De schaarste van fossiele brandstoffen is en blijft een feit en de kans dat u binnen enkele jaren enkel een nóg hogere energiefactuur zal krijgen, is bijzonder reëel. Bovendien zijn de meeste traditionele energiebronnen schadelijk voor het milieu, en gevaarlijk voor de gezondheid van u en uw naasten.

Op zoek naar alternatieven.


Veel particulieren en ook ondernemingen gaan vandaag op zoek naar energiebronnen die hernieuwbaar en goedkoper zijn. De natuur is rijk aan energiebronnen die we tot op vandaag nog maar zelden hebben aangewend. PV Zonnepanelen zijn dan ook het perfecte alternatief.

Geld verdienen met propere energie!


Wilt u ook dat uw (klein)kinderen nog kunnen genieten van schone lucht? Kies dan voor zonnepanelen en vermijd de uitstoot van schadelijke stoffen of ander ongewenst afval. Wie kiest voor PV Zonnepanelen van Felvo bvba uit Londerzeel, haalt niet alleen een duurzaam en toekomstgericht alternatief in huis, maar doet ook financieel een mooie zaak. U kunt vanaf nu immers letterlijk geld verdienen met uw dak!

UW VOORDEEL


Terugdraaiende Teller


Soms verbruikt u niet alle elektriciteit die door uw zonnepanelen opgewekt wordt. Dan stroomt de overtollige elektriciteit naar het openbare net. Als u overtollige elektriciteit op het net ‘injecteert’, daalt uw meterstand.
Dankzij een terugdraaiende teller zult u besparen op uw jaarlijkse factuur. Elke geïnjecteerde kWh elektriciteit compenseert namelijk een kWh die u op een ander moment van het net afneemt.


adminPV Zonnepanelen